OPDRACHTGEVERS

Eerdere opdrachten

Partnership & communicatie manager

Youth focused & short video influencer management

Het schrijven van de persberichten, mediarelaties, pitchen van interviews & het opzetten van partnerships. Door short video’s op TikTok & Instagram Reels, social advertising en influencers in te zetten, maken wij een doorvertaling van brands naar jongeren.

PR manager

Artist Management

Het schrijven van de persberichten, mediarelaties en het pitchen van interviews rondom de projecten van NAMAM, Nathan Moszkowicz en de artiesten van het bureau.

Interim communicatie & PR manager

Stichting die acteurs en artiesten een financiële vergoeding geeft voor performances op tv

Verantwoordelijk voor alle communicatie: uitwerking van het klanttevredenheidsonderzoek en het dekkingsgraadonderzoek, focusgroepen opstellen, content van de website, nieuwsbrief en social en het maken van een communicatieplan voor 2020. En de organisatie van Music Rights On Tour. Samen met Buma/ Stemra en SENA panelgesprekken opzetten om misverstanden rondom muziek en recht weg te nemen en verschillende doelgroepen voorlichten.

PR manager

Lay’s Oven Baked with Veggie

Het persbericht opstellen, opvolgen en media & influencers uitnodigen voor de eerste chips-yoga in Nederland

Partnership & communicatie manager

Initiatief van 10,000 HOURS / oorsprong ID&T

Muziek helpt voelen en elkaar begrijpen, ook als we niet dezelfde taal spreken. Daarom zet ik, samen met Music Moves, muziek in om mensen te verbinden en om onvergetelijke ervaringen met elkaar te delen. Middels PR, communicatie, challenges, events & partnerships proberen wij 500 jongeren te activeren om mee te doen in de omgeving Amsterdam, Nijmegen, Breda, Den Bosch, Enschede en Deventer.

Brand marketing & PR

Sports & streetwear

Verhalen vertellen rondom FILA en haar producten, samen met The Brand Folk. Van creatieve seeding voor de nieuwste collecties, tot persberichten, events, partnerships en shoots.

Event & partnership manager

Warenhuis

Het maken van de vertaalslag van de in-store activaties van verschillende grote merken richting winkels. Van partnerships opzetten tot eventplanning en briefings.

PR manager

Silent Disco

Het persbericht schrijven, opvolgen en media uitnodigen voor de eerste silent disco XL-editie in de buitenlucht.

PR manager

Fashion retailer

Verhalen vertellen rondom de nieuwste collecties van Primark en Primark Cares.

Communicatie & PR manager

Tour & security management

Het schrijven van de persberichten, mediarelaties, het pitchen van interviews en partnerships. Daarnaast verantwoordelijk voor de communicatie voor Strictly Tour & Security Management en Keurmerk Tourmanagement: het eerste keurmerk voor het tourmanagement van artiesten in Nederland.

PR manager

Het eerste cereal café van Nederland

Persbericht en het uitnodigen van media en influencers voor testdiners.

Partnership & communicatie manager

Tweedaagse culinaire beleving omtrent sustainability

Het opzetten van partnerships waarbij bewuste en verantwoorde keuzes centraal staan.